Ροζ Χαλαζίας

Σφαίρα Ροζ Χαλαζία - Stonetales
Σφαίρα Ροζ Χαλαζία

Ο ροζ χαλαζίας είναι η ροζ ημιδιαφανής παραλλαγή του διαφανούς κρυστάλλου χαλαζία και θεωρείται η πέτρα της αγάπης. Ονομάζεται και ροδόχρωμος χαλαζίας ή ροζ quartz. Το χρώμα του δημιουργείται από τις προσμίξεις τινανίου, σιδήρου και μαγνησίου που υπάρχουν στη μάζα του.
Αναφέρεται και ως “η πέτρα της καρδιάς”. Λόγω του απαλού ροζ χρώματός του ο ροζ χαλαζίας έχει από καιρό θεωρηθεί ως ένας επουλωτικός και χαλαρωτικός κρύσταλλος που προάγει την αγάπη, τα θετικά συναισθήματα και την ηρεμία. Σχετίζεται με την εσωτερική ειρήνη, την εξισορρόπηση των συναισθημάτων, την αρμονία, την συγχώρεση, τη συμπόνια, την ευγένεια, και την ανοχή. Αυξάνει την αυτοεκτίμηση και θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές και την θλίψη. Αποδιώχνει τους φόβους, τις ενοχές, τον θυμό, τη ζήλια και βοηθά στην επούλωση και την συμφιλίωση. Βοηθά να κατανοήσουμε πως η αγάπη είναι πάντα παρούσα.
Φορεμένη προσελκύει τον ρομαντικό έρωτα και βοηθά να στεριώσει μια σχέση ενώ χρησιμεύει για να επιβεβαιώσει την πίστη σ’ ένα ζευγάρι. Χρησιμοποιείται για την τόνωση του συναισθήματος και για να ανοίξει τα “τσάκρα” της καρδιάς.

Ενέργεια: Δεκτική
Στοιχείο: Γη – Νερό
Πλανήτες: Αφροδίτη – Σελήνη
Δύναμη: Αγάπη

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα με ροζ χαλαζία.

(Πηγές)